Festlokal Operaterrassen

Klassisk festlokal med fantastisk utsikt

Om Operaterrassen

operaterrassen

EN FESTOKAL MED OSLAGBAR UTSIKT

Den eleganta Operaterrassen, är belägen två trappor upp från Operakällaren och med oslagbar utsikt mot Gamla Stan, Slottet och Strömmen. Den är en av Stockholms populäraste festplatser med sin Michelinbelönade meny. Terassen förfogar över 380 kvadratmeter som med hjälp av skjutväggar enkelt kan anpassas till storleken på ditt sällskap och passar för allt mellan 50 och 300 personer. De runda borden med plats för 10-12 personer vid varje skapar en intim atmosfär i de rymliga lokalerna.

Operaterrassen – som ligger i Stockholms anrika Operahus från 1773 – och restaurangen drivs tillsammans med resten av Operakällaren av stjärnkrögaren Stefano Catenacci, som även är ansvarig för Kungliga slottets alla banketter och galamiddagar. Menyn följer säsongens råvaror med betoning på svensk mattradition och skiftar i samklang med årstiderna. De vällagade måltiderna följs alltid åt av noggrant komponerade dryckespaket.

De stora panoramafönstren som erbjuder en oslagbar vy över hjärtat av Stockholm ger Operaterassen sin karaktäristiska blandning av modernitet och tradition. En perfekt plats för såväl stor företagsfest som intimare födelsedagsmiddag. Lokalen har även en egen scen som fungerar bra till exempelvis standup eller livekonsert. Utrymme för dansgolv finns, liksom möjlighet till sittande publik vid till exempel föredrag eller show.

Mat och dryck

En trerätters meny signerad Stefano Catenacci finns att beställa från 820 kr/person och en buffé finns tillgänglig från 795 kr/person.

Ett dryckespaket kostar 350 kr/person och inkluderar 1 glas Cava och 3 glas vin.

Lokalhyra

Lokalhyran ingår i middagspriset per person om ni är fler än 100 personer. Annars tillkommer hyra för lokalen enligt följande:

40-50 personer 30 000 sek ex moms

51-60 personer 20 000 sek ex moms

61-80 personer 15 000 sek ex moms

81-100 personer 10 000 sek ex moms

I priset ingår även all personal, garderob och städning efteråt. Högtalarutrustning för tal inklusive mikrofon finns, samt projektor och Wifi. Möjlighet finns att hyra musikutrustning för DJ eller liveband.

Tillgänglighet

Hiss direkt från entrén saknas men lokalerna kan nås via operans sceningång. Kontakta oss för mer information.

Antal personer

Lokalen rymmer mellan 50 och 300 sittande gäster.

Tider

Operaterassen går att abonnera från 17:00 till 01:00. Önskar man stanna längre går det att förlänga vistelsen till 03:00 mot en kostnad av 5500 kr/h

 

Operaterrassen är det perfekta valet av lokal för din fest!